Gruusia 2015

Ja reis Gruusiasse algab sealt, kus Vietnami reis lõppes. Jah, just täna sai allkirjastatud töölepingu lõpetamine. Ja nüüd siis lennukis teel lillelise töötuelu poole otse Gruusiasse, kus kuuldavasti jõudeelu osatakse hinnata.

Hullumeelne päev. Ikka on nii, et kõik asjad saavad valmis õigel ajal ja ei minutitki varem. Ja nüüd siis täna oli just see päev, kus kõik valmis said. Diivan sai valmis, mis tellitud juba kuu tagasi, uus fotoaparaat sai valmis, vana pad ei saand valmis, aga ära tuli ikka tuua, kuna garantiisse seda ei võetud... Aga jah ikkagi kõik just täna. Selsamusel päeval, kus veel viimased üleandmised tööl.. Vaja sööta ja joota ravast, lõpetada leping... Ja nagu ikka-  ei lähe ükski asi nii sujuvalt nagu peaks... Diivanitoojad jäävad hiljaks, e-poe müüjad müüvad kraami, mis pealtnäha kahtlane ja neil puudub kaardimakse... Just täna on tehnikajumal minu vastu. Mind aastaid teeninud hiinast ostetud telefon ei võta enam pilti ette... Vana telefon tööandjale... Poodi uut ostma.. Nokia, windows. Ja just siis kui tuleb meelde, et lennuki pardapassid jäid väljatrükkimata ja nüüd juba endise töökoha juures, kuhu siisepääsu sul enam ei ole... Vot just siis hakkab see kuradi värdjas windows omale uuendusi installima. Installib ja installib, rattad ekraanil keerlevad.. 20 minutit istun nigu toru ja ei saa helistada. Ja gruusia raha ka Davidis ei ole... Ühesõnaga palju pisiasju, mis mõtte keerdu ajavad ja palju erinevaid ettevõtteid kelledel ideaalse toimimisega probleeme. Lisaks veel see idiootne air baltic, kes ei suuda oma veebi sellisena teha et minsugune juhm süvenemshäiretega ja arvutikauge inime suudaks osta pagasipileti mõlemasse suunda. Ja nõuab ulme summasid kui kaks korralikku turisti kõrvuti istmetel istuda tahavad..

Aga on kokkuvõttes ei midagi katastroofilist. Siiani on vee teadmine, et kõik vajalik kaasas. Enamus asju isegi töötab (v.a.mu padi klaver - nii ma trükingi neid tähti nigu siil, lenovo ekraanile). Mis segadus koju maha jäi... Selle peale ei mõtle... Ja eks see olegi nüüd kellegi teise probleem....

No comments:

Post a Comment