Väikelinna Idüll

Ahja baar.. Keskpäev on käes. Kohalikud sellid söövad lõunat. Telefonikõne. Ilmselt helistab ühe külameehe naine. Külamees ise on tark mees - seljas "EFA International Schooli särk". Jutust tundub bravuurikust, mis ilmselt saanud ka sel varasel tunnil jõudu vägijookidest (a no mis ma ikka siin õiendan - endal ka juba Aleksander janukustutamiseks ees).

"Mis kurat, sina lähed seenele. Endal kõik juurviljad tegemata.. Kui lähed siis tead, et tagasiteed ei ole...". Naine saab ilmselt koslepi niiehknaa.. Kas läheb seenele või mitte ... Väikelinnade idüll..

Aga muidukäib jutt jalgpalli ümber. Kõik olid Saksamaa poolt. Muud faktid vahelduvad.. Kes võitis keda 7:1 ja mis minutil löödi eila värav... Kõik sassis nigu körtpärtli särk..



Lõpetuseks selge teadmine, et nüüd kõht täis ja enam ei viitsi tööle minna .... Aga mehed tõusevad ja lähevad... Puuriita panema.. Üks vanaldane härrasmees jääb küll mu imemasinat vaatama ja teatab, et ta neist arvutitest miskit taipa. Ta pensionär ja ainus millest ta veel miskit jagab on viina hind. Surume kätt - ja läinud nad ongi

No comments:

Post a Comment