Danau Toba



Teen veidi reisikorraldaja tööd ja pakun välja reisipaketi kahele:

Lennukipiletid Singpuri, kui piisavalt vara osta: 2x600EUR
Lennukipiletid Singapur Medan: 2x30EUR
Taksoga lennujaamast Parapati: 80EUR edasi-tagasi (kui seiklusjanu on saab ka bussidega ja üle poole odavamalt. Ja kui leida suurem seltskond, kellega taksot jagada - siis muidugi veel soodsam. Kauplemisruumi peaks siin veel ka veidi olema).
Laevaga Tuk-Tukile: 2x0,75EUR
Ööbimine kohaliku arhitektuuriga majas otse järve kaldal võimalusega suhelda seljakotiränduritega igalt poolt maailmast. Maja kõigi hädavajalike mugavustega (isegi sooja vett oli mõnedel päevadel) Libertase külalistemajas: 28 EUR (kahe nädala hind).
Hommiku ja õhtusöök: ca 40 EUR (kahe nädala hind),

Suurel määral siis: 1400 EURi all inclusive pakett kahele. Ja Egiptus jääb sellele reisile tugevalt alla. Sõit veidi pikem, aga uued sõbrad, vähese külastavusega ja just sind ootavad restoranid, sõbralikud inimesed ja rahu mida pakutakse on seda väärt. Pakett on inimesele, kes seda rahu hindab ja ei otsi ülerahvatstatud peopaiku või ei oota reisilt mingit oma ekstreemkogemust.

Muidugi puudub paketis alkohol. Selle huvilistel muidugi kohapeal olemise kulud oluliselt tõusevad. Võib muidugi ka kaaluda alkoholi asendamist seentega, mis siin täiesti legaalsed, aga kulude kokuhoidu ei tule siitki.

Ja erilise lisana seekord - puruks lõigatud interneti kaabel. Kogu saarel ei töödanud Internet. Ehk oleks sellele saarele sobivam, kui see nii ka jääks.

Väike eelarvearvutus näitab, et siia võib jääda ka lihtsalt elama ja nautida seda vaikset olemist 365 päeva aastas. Siin on näha mitmeid valge nahaga vanemaid härrasmehi oma kohapealt võetud naistega vanaduspõlve veetmas... Mulle pole see siiski veel väljapääs.

No comments:

Post a Comment