Teine päev Korful

Väsimus puhatud. Teine päev läks Sidari randadega tutvumise tähe all. Siin Korful just rannad on need, mida vaadata. Neid ilmelt siin sadu ja väga omanäolised..

Öömaja on meil ühes toredas basseiniga hoovis. Paar sõbralikku noormeest seda pidamas. Olen oma elus kohanud mitmete ametite pidajaid ja tundub, et ühe öömajapidaja amet Korful ei ole just kõige hullem. Puhastad basseini, tood klientidele õlut ja toitu ette. Organiseerid.. suhtled.. Töö on küll 24/7 aga samas ilusas keskkonnas ilusa päikese all. Eestis kahjuks sarnase ametite pidajatel ilmselt elu nii lihtne pole. Neil paaril päeval, kui päike paistab ja kliente on võib see tore ja lootustandev olla.. Eestis peaks kuidagi teisi nurga alt lähenema .. Päikest ilmselt sinna juurde ei too..



Mis veel Korful silma hakkab. Kitsad teed - sellest oli juba juttu. Kohalike äride sularahaarmastus. Palju kohti, kus kaarti ollakse valmis vastu võtma alles viimases hädas. Ülikohmakas prügimajandus. Nähtavates kohtades haisvate prügikottide hunnikud. Ei, muidugi on positiivset rohkem. Rannad.. igas võimalikus vormis ja kujul. Ja siiani pea vahetpidamata paistev päike.

No comments:

Post a Comment