Rumeenia Autorent

Uhh. See on keeruline. Tundub, et ma ka nüüd seda korra läbi teinuna, ei suuda lugejale ühtki mõistlikku soovitust anda, et kuidas ja mida teha. Rendi hinnad algavad paarist eurost päev.. Ja Internet täis ka kirjeldusi, kuidas need paarieuromehed sulle pideval kotti pähe üritavad tõmmata. Tegelikult ei leia vist üldse ühtegi autorendifirmat, mille kohta keegi pole kusagile väga kurja arvustust kirjutanud. Lõpuks lõin käega ja läksin rahvusvaheliste firmade juurde. Nüüd on meil üks üsna sportlik, suur ja peaaegu uus Opel. Hind 9 päeva eest veidi peale 200 Eurot. Ei õnnestunud esialgne plaan, et Rumeenias peaks Daciaga kindlasti sõitma ..

Aga ka suurtel firmadel on lepingutes omad peenikese kirjaga kirjutatud read. Ja infot kindlustuse ja deposiitide kohta jagavad nad väga peidetult (kuni see deposiit maha võetakse). Nüüd siis sõidame ja palvetame, et auto ühte tükki jääks ..

Ja et kas keegi seletab ära, et kui rentida 30 000 EUR-ne auto, siis selle nädala rent on nii 150 EUR. Ja kui rentida 100 EURone (no tegelikult oleks selle järelturuväärtus nii 5 Eurot kui sedagi) turvatool, siis selle rent on 35 EUR. Kuidagi väga ebaproportsionaalne tundub.

No comments:

Post a Comment