Viimane hotell ja all inclusive

Panen seekord jälle kokku väikse reisipaketi laiskadele inimestele. Meie viimane ööbimine kolmest oli üsna mugav - rahulikus paigas.. Ja 20 EUR eest nägu oli võimalik juurde muretseda All Inclusive pakett - koos kolme üsna rikkaliku toidukorraga, mitte üldse üle rahvastatud külaliskülas koos basseiniga..

Et siis Lend Ryanair-ga Tallinn - Küpros neljale: koos kohvrite jms. 200EUR nägu. Õigel ajal ostetud piletite ja suurte sooduspakkumistega võib see hind kahaneda oluliselt. Ehk siis kusagile näiteks 120 EUR/inimene.

Meie hotell (Village) - Lennujaamast ca 25 min sõidu kaugusel: Bookingust tellides Genius hinnaga - alates 35 EUR öö neljale (kaks täiskasvanut kaks last). Nädalaks kokku: ca 250 EUR (sisaldab hommikusööki). 

Upgrade all inclusive paketile: 20 EUR täiskasvanu; 8 EUR kuni 12 aastane laps. 56 EUR päev - Kokku 392 Eurot

Autorent, et kohale saada ca 100 EUR + lapsetool 35. Kui olla tõesti laisk ja mitte omada plaani midagi kusagil näha - võib ka mingi transferi organiseerida - saab veelgi odavamalt.

Et siis kokku on võimalik nädala aega koos kõigi söökide ja jookidega kahe lapsega puhkus veeta: 480 + 250 + 392 + 135 = ca 1250 EUR. Ehk odavamalt kui enamus turismifirmade pakkumisi ..

No comments:

Post a Comment